Cum să creați, să recuperați și să ștergeți un profil Google

Cum să creați, să recuperați și să ștergeți un profil Google

Accesul la aplicații precum Gmail, Google Drive, Google Photos și Google Play Store, este posibil prin utilizarea unui profil Google. Acest lucru vă permite să profitați de serviciile gratuite oferite de Google cu dispozitivul dvs. Android.

În articolul nostru, vom oferi o explicație completă despre crearea unui cont Google nou, recuperarea parolei uitate prin accesarea contului Google și eliminarea completă a unui profil de care nu aveți nevoie.

Crearea unui cont Google nou: Pasul Crearea unui cont

Puteți urma pașii de mai jos utilizând un browser de internet precum Chrome, Firefox, Trip sau Opera:

Crearea unui cont Google nou: Pasul Crearea unui cont
Crearea unui cont Google nou: Pasul Crearea unui cont

Noi asigurăm conexiunea Google prin intermediul Google.ro . În colțul din dreapta sus al ecranului veți vedea o pictogramă albastră intitulată „Conectați-vă”. Selectați această pictogramă pentru a continua.

Crearea unui cont Google nou: Pasul Crearea unui cont
Crearea unui cont Google nou: Pasul Crearea unui cont

În fereastra principală care se deschide, faceți clic pe „Creați un cont”.
Pe ecran va apărea un formular care vă va cere să introduceți datele dvs. pentru procesul de înregistrare.

De asemenea, va trebui să alegeți un nume de utilizator diferit și să creați o parolă de securitate pentru a-l verifica. După ce ați terminat, faceți clic pe butonul „Înainte” pentru a continua.

GoogStep Etapele creării contului - "Înainte"
GoogStep Etapele creării contului – „Înainte”

Google vă poate solicita ocazional să vă confirmați numărul de telefon. În acest caz, introduceți numărul dvs. de contact și treceți la pasul următor. Un cod de confirmare va fi trimis pe telefonul dvs. prin SMS. Introduceți acest cod în câmpul prevăzut și faceți clic pe butonul „Verificați”.

GoogStep Pași de creare a contului - Introducerea unui număr de telefon
GoogStep Pași de creare a contului – Introducerea unui număr de telefon

Prin informațiile selectate la înregistrare, puteți accesa diverse servicii oferite de Google. Pentru a evita închiderea, luați în considerare păstrarea acordului dvs. de e-mail și a parolei într-un loc sigur, astfel încât să vă puteți accesa rapid profilul dacă uitați datele de conectare.

Puteți crea un profil Google fără a utiliza Gmail, utilizând alte adrese de e-mail cum ar fi Yahoo sau Outlook

Dacă aveți un profil de e-mail existent, cum ar fi Yahoo, Outlook sau e-mailul de serviciu, îl puteți utiliza pentru a vă alătura unui profil Google. Atunci când vi se solicită să vă introduceți detaliile, selectați „Utilizați adresa mea de e-mail existentă” și introduceți adresa dvs. de e-mail.

Atunci când creați un profil Google utilizând o anumită adresă de e-mail, veți primi un e-mail de verificare de la Google. După verificare, vă puteți conecta la contul Google cu această adresă de e-mail.

Recuperarea contului Google poate fi efectuată în funcție de situația dvs., cum ar fi uitarea numelui de utilizator sau a parolei.

Cu excepția cazului în care păstrați o înregistrare a informațiilor de conectare, tehnicile de recuperare a contului Google diferă în funcție de faptul dacă ați uitat numele de utilizator sau parola.

Dacă nu vă amintiți numele de utilizator, va trebui să aveți numărul de contact sau adresa de e-mail de recuperare pentru a vă putea accesa din nou contul. Fără aceste informații, nu este posibil să vă recuperați contul, deoarece sistemul nu va putea să vă verifice identitatea.

Dacă aveți un număr de telefon sau o adresă de e-mail de recuperare legată de contul dvs. Google, accesați www.google.ro utilizând un browser de internet și selectați butonul „Conectați-vă„.

În opțiunea „Ți-ai uitat adresa de e-mail?”, introduceți adresa de e-mail de recuperare sau numărul de telefon legat de contul dvs. După introducerea informațiilor solicitate, vi se va cere să vă introduceți numele și apoi puteți continua făcând clic pe „Înainte”.

Dacă ați ales recuperarea prin e-mail, va fi trimisă o notificare la adresa de e-mail introdusă, care este posibil să fi fost filtrată în folderul spam. Această notificare va include numele dvs. de utilizator și instrucțiuni detaliate pentru a vă ajuta să vă recâștigați accesul la contul dvs. Dacă alegeți opțiunea telefonică, vi se va trimite un mesaj SMS care trebuie introdus pentru verificare.

Dacă nu vă puteți aminti parola, nu vă faceți griji. Recuperarea este puțin mai ușoară în acest mod. Începeți prin a introduce numele de utilizator pe ecranul de conectare și apoi selectați „Înainte”.

Pe ecranul următor, selectați „Ați uitat parola?” și vi se va cere să introduceți ultima parolă pe care v-o amintiți.

Nu intrați în panică dacă aveți probleme în a vă aminti parola. Există și alte modalități de a vă accesa contul. Trebuie doar să selectați „Încercați altă modalitate” și vi se va cere să răspundeți la o serie de întrebări de securitate pentru a vă verifica identitatea.

După ce ați finalizat procesul, se va deschide o nouă pagină web în care vi se va permite să creați o nouă parolă.

Dacă ați configurat autentificarea cu doi factori, veți avea nevoie atât de o parolă de securitate, cât și de un cod trimis pe telefon prin SMS. Google vă va solicita să verificați dacă aveți telefonul cu dvs. Dacă faceți acest lucru, faceți clic pe „De asemenea”.

Veți primi imediat un mesaj pe telefon și puteți elimina un profil Google urmând pașii descriși în acest mesaj. Pentru a elimina complet serviciile Google, accesați https://myaccount.google.com și conectați-vă la profilul dvs. pentru a începe procesul de eliminare.

Cum să vă închideți contul Google?

Dacă doriți să închideți contul dvs. Google, puteți folosi opțiunea ‘Șterge contul Google’ pentru a finaliza acest proces. În acest caz, fereastra principală va elimina elementele detaliate sau le va șterge pe toate împreună cu toate înregistrările dvs.

Cum să vă închideți contul Google
Cum să vă închideți contul Google

Selectarea „Ștergeți produse” vă permite să eliminați serviciile sau produsele care nu vă mai sunt utile.

Selectarea „Ștergeți Contul Google ” vă va elimina complet contul Google și vă va revizui cu atenție informațiile. De asemenea, aveți opțiunea de a descărca și încărca o copie a informațiilor dvs. din toate serviciile Google. Pentru a verifica, bifați ambele căsuțe și faceți clic pe „REMOVE PROFILE” pentru a finaliza procesul de eliminare.

Despre Claudius Cicero Articolele 81
Ne aducem cei 10 ani de experiență în scris în lumea afacerilor online. Suntem la dispoziția dumneavoastră cu recenziile noastre de programe potrivite pentru sistemele de operare Android, iOS sau Windows și articole despre oportunități online.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*